Von Teese: olin üheksakümnendatel reivitüdruk

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dita Von Teese
Dita Von Teese Foto: AP / Scanpix
Tantsijanna Dita von Teese tunnistas, et pole alati järginud 1930. aastate glamuurse kaanetüdruku stiili – 1990. aastatel võis teda hoopis reividel roosasid dresse kandmas näha.

«Olin 1990. aastate algul reivitüdruk ja mul on alles roosad Adidase dressid, mida ma toona kandsin,» vahendab Femalefirst tantsijanna sõnu.

«Aga kõigi nende lukkude kinnitõmbamine nõuab suurt pingutust. Ma tunnen end oma kombinees palju mugavamalt,» lisas von Teese.

«Kodus lõõgastudes kannan 1940. aastate vintage-riideid,» jätkas staar. «Ma kogun selliseid asju ja kannan neid. Need on mugavamad kui dressid, mis pole nii mugavad, nagu kõik räägivad.»

Von Teese’i arvates on ajaloohõnguliste riiete kandmine ka odavam kui sportlik stiil.

«Minu jaoks on see mugav ja näeb glamuurne välja, samuti on see palju odavam valik kui spordiriided. 1950. aastate vintage-kombinee saab osta umbes 20 dollari eest. See on odavam kui vintage-dressid,» rääkis von Teese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles