Galerii: Koerte moeshow Tallinna Kaubamajas

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerte moeshow Tallinna Kaubamajas, 09.10.2008
Koerte moeshow Tallinna Kaubamajas, 09.10.2008 Foto: Photo Factory
Üleeile algas Tallinna ja Tartu Kaubamajas Osturalli, mis kestab täies hoos nädala lõpuni.  Meelelahutusprogrammiga tervitatakse seekord eriliselt aga loomasõpru – mannekeenidena astuvad lavale koerad neile disainitud tualettides.

Tallinna Kaubamaja müügi-ja turundusdirektori Enn Pareli sõnul on nende  Osturallidest kujunenud omamoodi meelelahutussündmus, kuhu inimesed tulevad lisaks ostmisele ka programmi nautima.

«Sel sügisel toimub Kaubamajas Osturalli lavadel täiesti ainulaadne üritus – näha saab sügistalvist koertemoodi. Seega ootame show'd jälgima eriliselt just  lemmiklooma-armastajaid.»

Koerte moe-show toimus neljapäeval Tallinnas Naistemaailmas ja reedel toimub see Tartu Kaubamaja  Lastemaailmas, algusega kell 16.00.

Etendusel astuvad üles spetsiaalselt neile valmistatud kostüümides neljajalgsed mannekeenid – Tallinnas kaheksa ja Tartus kuus koera.

Kostüümid on koertele disaininud ja valmistanud firma Nuff, kellelt saab ka kohapeal tooteid tellida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles