13. Kuldnõela uhke omanik disainiks riideid Jana Kasele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldnõel 2011 moepublik ja telgitagused. Ketlin Bachmann-Põldroos auhinda vastu võtmas.
Kuldnõel 2011 moepublik ja telgitagused. Ketlin Bachmann-Põldroos auhinda vastu võtmas. Foto: Marina Pushkar


Ketlin Bachmann-Põldroos jõudis vaatamata viimase aja kiirele perioodile televisiooni vahendusel ka Eesti Laulu finaalsaadet vaadata.

Lisaks lugudele jäi tema pilk pidama riietel. «Mis ma siin ikka kommenteerin, kõik on sõbrad ja tuttavad, kes need disainitööd teinud on. Minu enda maitse ja stiil on lihtsalt teistsugune ja ei haagi paljude asjadega,» ei soovinud ta lähemalt teemal peatuda.

Getter Jaanile ei oleks ta osanud mitte midagi selga panna. «Kui Getter oleks näiteks minu juurde tulnud, siis oleks mul ikka väga raskeks läinud sellele loole ja talle mingi koostöövorm leida. Samas igaüks valib oma stilisti ja disaineri ja ma ei ole sellises värvilises ja bling maailmas väga pädev. Karolin Kuusik orienteerub selles jälle väga hästi ja tema on just nendele noortele popartistidele väga hea valik. Ma oskan seda hinnata, mulle väga meeldivad näiteks Katy Perry kostüümid, aga ise teen väga teistmoodi asja,» rääkis ta.

«Kui ma oleksin ise valinud, millisele loole ja artistile midagi selga disainida, siis vabalt Jana Kasele väga hea meelega. Praegu oli tal Aldo Järvsoo tehtud sinine kleit. Ja no siis võiksin teha Ithakale ja bändile Outloudz,” arutles naine ja lisas, et meestele disainiks ta kindlasti midagi konservatiivset ja elegantset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles