FOTOD Eestlanna krooniti Singapuris toimunud missivõistluse võitjaks

Elu24
Copy
Laura Kõdar.
Laura Kõdar. Foto: Egert Kamenik

Nädalavahetusel krooniti Singapuris toimunud Miss Global Universe 2024 võitjaks eestlanna, õigustudeng Laura Kõdar. «Rahvusvahelisel võistlusel osalemine annab mulle tulevikuks kindlasti enesekindlust, et esineda ka kohtusaalis,» ütleb noor naine.

Eelmisel aastal osales Laura Kõdar Eesti iluduskuninganna iludusvõistlusel ja sai seal nii Miss Globe Estonia 2023 tiitli kui ka žürii lemmiku tiitli. Nüüd saatiski legendaarne missivõistluste korraldaja Tiina Jantson noore naise ametlikult Eestit esindama suurele maailmavõistlusele.

Laura Kõdar on 21-aastane Tartu Ülikooli Tallinna filiaali õigusteaduskonna tudeng. «Minu suureks kireks on laulmine, mille seltsis oma vaba aega veedan. Lisaks õpin ka saksa keelt,» kirjeldab Laura enda hobisid. «Armastan inimestega suhelda ning olen avatud inimene. Mulle meeldib väga reisida, oma silmaringi laiendada ning uusi väljakutseid vastu võtta. Olen oma eluviisilt sportlik ja tegus inimene ning mul paneb silma alati särama, kui saan ka lähedasi oma tegemistesse kaasa haarata.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles