Roxette alustas oma uut maailmaturneed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Per Gessle ja Marie Fredriksson ansamblist Roxette
Per Gessle ja Marie Fredriksson ansamblist Roxette Foto: SCANPIX

18. märtsil Tallinnas esinev läbi aegade üks menukamaid pop-rokibände Roxette alustas oma uut maailmaturneed. «Charm School – World Tour» nimega kontserdireis on legendaarse Rootsi bändi esimene maailmatuur pärast kümme aastat kestnud pausi. 

Viimati käis Rootsi menubänd Roxette ümber maailma kontserte andmas 2001. aastal «Room Service Tour» turnee raames ning 10. novembril 2001 jõudsid Marie Fredriksson ja Per Gessle ka Tallinna, kus anti energiline ja meeldejääv kontsert vastvalminud Saku Suurhallis.

2002. aastal tabas Roxette’i fänne suur šokk, kui bändi lauljal Marie Fredrikssonil diagnoositi ajukasvaja. Kuid vaatamata arstide mitte eriti suuri lootusi andvatele seisukohtadele suutis Marie raske haiguse võita, milleks kulus mitmeid aastaid. Käesoleva aasta veebruarikuu keskel esitles Rootsi ülimenukas bänd oma uut stuudioalbumit «Charm School» ja nüüd peale kümme aastat kestnud pausi on Roxette jälle tuuril ümber maailma.

«See, et me taas maailmaturneele läheme tundub nii uskumatu, pärast kõike seda, mis juhtus Mariega. Oli aegu, kui ta polnud võimeline isegi rääkima,» tunnistab Roxette liige Per Gessle.

Marie enda sõnul on ta tuurile taasmineku suhtes tõeliselt põnevil. «Tegemist on väga pika tuuriga, mis kestab järjepanu mitu kuud üle maailma. Keegi isegi ei osanud mõelda sellest, mil ma haige olin ja nüüd kui see kõik päriselt toimub, siis ma ei suuda seda isegi uskuda. Ma olen päris kindel, et tuur tuleb lõbus ja nauditav,» lisab lauljanna.

Uus turnee algas kevade esimesel päeval Venemaal.

Roxette’i kontsert Eestis, mis toimub 18.märtsil Saku Suurhallis lõpetab nende Euroopa tuuri esimese etapi. Peale Tallinna showd siirdub Roxette Lõuna-Ameerikasse ja Lõuna-Aafrikasse, kust edasi naaseb taas Euroopasse kontserte andma.

Rootsi läbi aegade üks menukamaid pop-bände Roxette esineb Tallinnas 18.märtsil Saku Suurhallis oma uue maailmaturnee «Charm School – World Tour» raames.

Roxette’i Tallinna kontserdi piletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles