Elizabeth Taylor on paranemas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elizabeth Taylor on paranemas
Elizabeth Taylor on paranemas Foto: Reuters

Elizabeth Taylori tervis on näidanud paranemise märke, pärast seda kui naine eelmisel nädalal südame paispuudulikkuse tõttu Los Angelese Cedars-Sinai meditsiinikeskusesse toimetati. 78-aastane näitlejanna läbis südameoperatsiooni 2009. aastal, kirjutas The People.

Naise esindaja sõnul on Taylori tervis tugevamaks muutunud. «Paranemine on aeglane, kuid naise juurde on juba ka külastajad lubatud. Teda on vaatamas käinud lähemad sõbrad ja pereliikmed.» Taylori eest hoolitsevad meditsiinitöötajad on naise seisundiga rahul ning loodavad, et paranemine jätkub jõudsalt. Näitlejanna jääb meditsiinitöötajate hoole ja valve alla veel mõneks ajaks.
Taylori esindaja Sally Morrison lisas, et näitlejannal ei olnud infarkti. «Hetkel saab ta puhata ning palju magada, mida ta ka kõige enam paranemiseks ja jõu kogumiseks vajab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles