Šamaan Anu saatis korda «Selgeltnägijate tuleproovi» ajaloo suurima ime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3

Seekordses «Eesti selgeltnägijate tuleproovis» saatis šamaan Anu korda tõelise ime ja muutis inimeste tulevikku.

Saade, kus selgeltnägijad läksid appi Lääne-Virumaal elavale Illele, väljus tavapärastest raamidest. Ille palus abi, et mõista, miks tema elus on palju ebaõnne. Selgeltnägijad tajusid, et suurim probleem on joodikust mees ja keset päeva saabus purjus mees ka ise koju.

Šamaan Anu tajus, et kinnise ukse taga on vägivaldne mees, kes ei lähe Ille energiaga üldse kokku. Ukse taga oli Ille mees Oleg.

«Oleg, miks sa oled selline, nagu sa oled? Sest tegelikult sa võiksid olla tunduvalt parem,» ütles Anu mehele. «Sa ei pea olema selline.»

Mees ei uskunud hetk enne seda üldse selgeltnägijaid, kuid seisis siis Anu ees kohmetult kui esimese klassi õpilane ja oli ilmselgelt aupaklik ja kartlik.

«Sa peaksid muutuma väga palju. Sest kui sina ei muutu, siis sa ei ole selle naisega koos,» rõhutas Anu.

Kogu Olegi olemus väljendas alandlikkust ja kahetsust ning usaldust talle tundmatu nõia suhtes.

«Sinust saab teine inimene,» lubas Anu ning käskis Illel ja Olegil oma nõiasauast kinni võtta. Anu andis neile müstilisel moel midagi, mis sundis neid muutuma. Kõik olid äärmiselt skeptilised.

Oleg ja Ille
Oleg ja Ille Foto: TV3

Saade läks paarile külla pool aastat hiljem ja nähtu ületas kõik ootused. Avati uks, mille taga tajusid selgeltnägijad vaid agooniat. Masendav joodikukamber on nüüd uhke magamistuba ja Oleg, kes alles pool aastat tagasi oli tuhmi pilguga inimvare, oli tundmatuseni muutunud. Ille aga lausa säras.

«Käin nüüd tööl ja peres on kõik korras,» ütles Oleg, kes ei avaldanud, kuidas pärast aastapikkust purjutamist sai temast selgeltnägijate külaskäigu järel üleöö puhas poiss. 

«Sellel päeval, kui ta kaineks sai... Siis ma pean ütlema, et seda aastat ja natuke rohkem polekski nagu seal vahepeal olnud. Elu läks edasi sealt, kust ta jäi pooleli. Ma ei tea, mis siis juhtus, aga mul on selline tunne, nagu ma oleks koju jõudnud üle pika aja,» tunnistas Ille.

Seekordses saates tunnistati parimaks Anu ja osalejate üllatuseks ei langenud saatest kedagi välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles