Salma Hayek juhib teetanusevastast kampaaniat

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salma Hayek koos tütre Valentinaga
Salma Hayek koos tütre Valentinaga Foto: AP / Scanpix
Hollywoodi staar Salma Hayek on ÜRO Lasteorganisatsiooni UNICEF poolt noorte Aafrika emade heaks korraldatava teetanusevastase kampaania reklaamnägu.

Näitlejannat liigutas see, kui vapralt aafriklannad teetanusega võitlevad ning nüüd tahab staar Lääne-Aafrikat külastades saadud muljeid ka ameeriklastega jagada, teatab Wenn.

Neljapäeval peetud pressikonverentsil rääkis Hayek sellest, kui suureks probleemiks on teetanus Sierra Leones, kus ta haigestunutega kohtus.

«Üks liigutavamaid asju selle reisi juures olid 15-aastased väga noored tüdrukud, kes võtsid vastutuse enda ja oma laste elu eest, otsustades enne sünnitust end vaktsineerida lasta ja terveks jääda,» rääkis Hayek. «See oli minu jaoks ootamatult liigutav.»

Teetanuse vastu aitab võidelda ka mähkmetootja Pampers, kes annetab selle aasta lõpuni igalt müüdud erimärgistusega mähkmepakilt UNICEFile raha ühe teetanusevaktsiini ostmiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles