TV 3 uuendab uudistesaadet 

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tv 3 Seitsmesed uudised
Tv 3 Seitsmesed uudised Foto: TV3

Eesti teleajaloo ühe suurima investeeringu tulemusena jõuavad esmaspäeval vaatajateni «Seitsmesed uudised». Tuttava nime taga on moodsaim uudistesaade Eesti teleturul.

«Seitsmesed uudised» on sisukas ja tempokas igaõhtune päevasündmuste kokkuvõte, mis on vaataja jaoks huvitav ja kergesti jälgitav. Olulisi uudisteemasid täiendavad intervjuud stuudiokülalistega ning kaasaegsed visuaalsed ja graafilised lahendused.

Tele on visuaalne kunst ning «Seitsmesed uudised» on selle väite tõestuseks. Hele, avar ja valgusküllane stuudio võimaldab uudiseid vahendada nii ankrul üksi kui kutsuda stuudiosse külalisi. Infograafika köidab põnevate lahendustega uudiste illustreerimisel ja ilmateate esitlemisel, näiteks on kasutusel stuudio taustaekraanidele kuvatav täiendav teave ning õhku projitseeritavaid kujutised.

Uue stuudio kujundas  disainibüroo «Jan & Ken» ning saategraafika loodi Tolm Stuudios. «Seitsmesed uudised» jõuavad eetrisse 16:9 formaadis.

«Seitsmeste uudiste» meeskond jälgib teadlikult, et nii mehed kui naised leiaksid saatest huvipakkuvaid teemasid. Ühiselt pingutatakse selle nimel, et «Seitsmesed uudised» saaks õhtu üheks oodatuimaks saateks, mis annab infot, pakub mõtteainet ja lahutab meelt.

«Seitsmesed uudised» alustavad TV3 eetris esmaspäeval kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles