Evelyn Sepp proua Ilvesest: on kahju, kui tähtsal inimesel puudub maitse ja enesekriitika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Mihkel Maripuu

Poliitik Evelyn Sepp astus täna Facebookis üles mõtteavaldusega, mis nii mõnegi lugeja meelest liiga julge ning kriitiline oli, vahendab Kroonika-online.

«Mõtlesin veel korra selle õnnetu pähe pandud «vilt-saapa» saaga peale. Loomulikult on kahju, kui tähtsal inimesel puudub maitse ja enesekriitika, kuid palju kurvem on see, kui palju peavad Eesti disainerid maailma murdmiseks end nüüd jälle tõestama ja veenma välisturge, et nad pole kaamelid. Nii palju siis Eesti visiitkaardist disainimaailma ja welcome to Estoniast...,» arutleb Sepp. 

 

«Evelyn, ära iial halvusta teiste riietust! Evelyn, miks Sa nii õel oled?» pärisid seepeale lugejad.



Sepa mõttelend aga jätkus:  «Kas pr Ilves on kaunishing või mitte, on iseasi. Liiga väikesed riided on liiga väikesed ka sel juhul ... See paraku on fakt.»

«Ja etiketile mittevastavad riidie-aksessuaarid samuti. kosmeetikus aega parajaks tehes võib igaüks loomulikult arvata, mis talle meeldib või mitte, kuid see ei muuda paraku tegelikkust teistsuguseks. ja ütleme, et on isikuid ja positsioone, kes selliseid väikeseid tühiseid asju eirata ei saa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles