Noisebleed avaldas oma esimese minialbumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock-bänd Noisebleed lasi välja uue singli "The Girl Is Mine". Lugu on kirjutatud spetsiaalselt Eurovisiooni võistluse jaoks
Rock-bänd Noisebleed lasi välja uue singli "The Girl Is Mine". Lugu on kirjutatud spetsiaalselt Eurovisiooni võistluse jaoks Foto: Noisebleed

Rokkbänd Noisebleed lasi välja oma esimese minialbumi «Here To Stay».

Albumil on viis lugu:

1. «Sa ei tea» (2010)
2. «The Girl Is Mine» (2010)
3. «Tango 'til You're Dead» (2009)
4. «Harlot of the Devil» (2008)
5. «Mis ootab ees» (2009)

Kuna eesmärk ei ole plaadimüügi pealt kasu teenida, on kõik lood tegelikult juba kuulamiseks internetis üleval. Noisebleed arvab, et esimese ametliku plaadi väljaandmine on lihtsalt järgmine tavapärane samm pärast sellise hulga lugude salvestamist stuudioseinte vahel.

«Kindlasti aitab see kaasa kogu oma muusika lõpuks raadiosse saamisel ja arvutimaailmas halvemini orienteeruvate inimeste seas populaarsuse kasvatamisel,» on bändiliikmed kindlad.

Kes tahab oma automakist tulevikus Noisebleedi kuulata või lihtsalt plaadiriiiulit täiendada, võtku bändiliikmetega ühendust või tulgu näiteks kontserdile!

Viieliikmeline rokkbänd Tallinnast on tegutsenud alates aastast 2006. Ajaga on nende muusika muutunud aina karmimaks. Noisebleedi muusika on inspireeritud bändidest Avenged Sevenfold, Dream Theater ja Parkway Drive. Lüürika sünnib kõigest, mis parasjagu meelel.

Ülejäänud Noisebleedi salvestatud lugusid võib kuulata ja bändiga ühendust võtta Facebooki või Myspace'i kaudu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles