Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«KUUUURIJA» «Minu lapsed siin vabalt ringi ei jookse.» Lõuna-Eestisse kolinud pere elu muutus õudusunenäoks (6)

Võõpsu joodikud on maale kolinud perekonna elu põrguks muutnud juba poolteist aastat.
Võõpsu joodikud on maale kolinud perekonna elu põrguks muutnud juba poolteist aastat. Foto: Kuvatõmmis Kanal 2 saatest

Kas elu maal on üldse võimalik? Esmaspäevases «Kuuuurija» saates rääkis linnast maale kolinud pere sellest, kuidas maal võib ette tulla selliseid takistusi, millest ei oska isegi und näha.

Anneli ja Kalle (nimi muudetud) elasid aastaid Tartu linnas, kuni otsustasid laste nimel poolteist aastat tagasi linnaeluga hüvasti jätta ja kolida maale. «Oleme kogu aeg tahtnud elada natukene eraldi, ilusas looduses. Ja kus on ilusam kui Võhandu, eks,» ütleb Anneli, kes poolteist aastat tagasi kolis perega Võhandu jõe lähedal asuvas pisikesse Võõpsu külla, mis asub umbes 10 kilomeetri kaugusel Räpinast. 

«Müüsime oma täiesti tuttuue maja maha ja ostsime sellise renoveerimist vajava maakodu.» Veel enne, kui maale kinnistu osteti, uuris pere ka endiselt omanikult, kas sealkandis on ka alkoholiga probleeme. «Mulle öeldi, et ei, siin pole üldse sellega probleeme. Alkohoolikud jättis ta mainimata ja neid on ohtralt,» meenutab Anneli, kelle sõnul ei käi jutt nädalavahetuse napsisõpradest, vaid olukord on hullemast hullem. 

Tagasi üles