Müsteerium lahendatud! Selline on «Sõpradest» tuntud Inetu Paljas Mees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Friends

Komöödiasarjast «Sõbrad» tuntud Inetut Paljast Meest (Ugly Naked Guy) mänginud näitleja isik jõudis avalikkuse ette.

Pidevalt paljas mees elas sõprade seltskonna vastasmajas ja ilmus ekraanile kaks korda, kolmanda hooaja episoodis «The One With The Giant Poking Device» ja viienda hooaja episoodis «The One Where Everybody Finds Out». Kummaski episoodis ei näidatud mehe nägu.

Mõlemal puhul on IMDb-s kirjas, et rolli mängis Michael Hagerty, kes kehastas ka majahoidja mr. Treegerit. Hagerty ütles aga Huffington Postile, et tegelikult ta alasti meest ei kehastanud.

Inetu Paljas Mees kannab hoopis nime Jon Haugen. 

Huffington Posti ajakirjanik viis läbi pika uurimise, mille käigus võttis ta ühendust sarja castinguagentide ja produtsentidega. Lõpuks jõudis ta inimeseni, kes viis ta kokku Haugeniga.

«On olemas ainult üks Inetu Paljas Mees ja see olen mina!» kinnitas Haugen, kes nimetas sarja filmimist üheks ilusamaksajaks oma elus. Ta rääkis ka, et alastistseenis Rossiga kandis ta tegelikult aluspesu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles