Michael Douglas: võitsin vähi ja õgin nagu loom

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Douglas
Michael Douglas Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Michael Douglas teatas, et seljatas vähihaiguse, kuid õgib nüüd nagu loom, et haigusega kaotatud normaalne kehakaal taastada.

66-aastasel Douglasel diagnoositi kõrivähk möödunud aasta augustis, kirjutab Yahoo News.

Staari sõnul loodab ta veel kaua elada, kuna ta peres palju pika elueaga inimesi, kaasa arvatud ta näitlejast isa Kirk Douglas, kes on 94-aastane.

«Vähkkasvaja on kadunud. Teadsin kohe, et suudan seda tüüpi vähi seljatada,» lausus staar.

Kahekordne Oscari võitja peab siiski edaspidi igal kuul arstlikus kontrollis käima, kuid muidu on ta tavapärane elurütm taastunud.

«Õgin nüüd nagu loom. Kaotasin haiguse ajal kaalust 14, 5 kilogrammi. Sellest poole tahan tagasi saada,» jätkas Douglas.

Näitleja sai vähist teada pärast möödunud aastal suvepuhkust, kui käis arstlikus kontrollis. Septembris teatas ta, et tegemist on juba kaugele arenenud vähiga, kuid tal on 80-protsendine šanss see seljatada.

Möödunud aasta detsembriks oli ta juba nii palju kosunud, et suutis uuesti tööle hakata.

Nüüd jaanuaris tehtud positronemissioontomograafia ehk PET-uuring näitas, et pähklisuurune kasvaja on kadunud.

Douglas valmistub juba oma järgmiseks filmirolliks, kus ta kehastab 1950. – 1970. aastate USA kuulsaimat lavatähte ja pianisti Liberacet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles