7 asja, mida Sa varem ei teadnud Anu ja Ristomatti Ratia lahutusest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alatest 7. aprillist, 2016 on Ülemiste Keskuse teisel korrusel avatud üks särav paik - LAV ORGANIC LIFESTYLE maherõivaste pood, mille emandaks on Kristi Hõrrak ja tal käis külas Elu24 peatoimetaja Anu Saagim
Alatest 7. aprillist, 2016 on Ülemiste Keskuse teisel korrusel avatud üks särav paik - LAV ORGANIC LIFESTYLE maherõivaste pood, mille emandaks on Kristi Hõrrak ja tal käis külas Elu24 peatoimetaja Anu Saagim Foto: Erlend Štaub

Tänane sünnipäevalaps ja Elu24 peatoimetaja Anu Saagim andis Õhtulehele intervjuu, kus paljastas 7 asja tema ja Ristomatti Ratia lahutusest, mida Sa varem ei teadnud või ei arvanud. 

«Lahutus oli formaalsus. Meie abielu ei olnud kindlasti traditsiooniline juba kümmekond aastat. Mina elasin ja töötasin Eestis, Ristomatti Soomes.

Vist juba viis viimast aastat järjest andsime uusaastalubaduse, et nüüd lahutame, aga mõlemad mõtlesime, et lahutus on kordades keerulisem. Kui me oleks teadnud, et see nii lihtne on, oleks see ammu tehtud.

Tuli panna linnukesed õigetesse lahtritesse: näiteks, kui sa pole abikaasaga viimased kaks aastat ühe katuse all elanud ja ei taha teiselt mitte midagi, siis pole muud kui digiallkirjasta dokument ja lahutus jõustub kohe!

Meil polnud vaja lahutades vara jagada! Kumbki sai selle, mis on talle südamelähedane. Minule on minu kodu südamelähedane, talle on tema kodu väga oluline – mida me siin jagama hakkame! Me mõlemad teeme ju eraldi tööd ja kumbki elab sellest, mis ta teenib. Kui sa pole teisest sõltuv, ei olegi midagi jagada.

Kusjuures nüüd me suhtleme rohkem ja vabamalt ja rõõmsamalt – me oleme kuidagi uuesti leidnud teineteist. Vahepeal oli suhtlemine kohe nagu kohustus, vaatasime, jumal, kuu aega pole jälle näinud, nüüd peaks korra väikese visiidi tegema, või viisakusest vähemalt helistama. Nüüd me suhtleme nagu kaks parimat sõpra. Nii tore!»

Artikkel on refereeritud Õhtulehest!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles