Kosmikute Hainz põletas oma viimased rublad Harju mäel veini juues

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Rannap ja Kosmikud
«Ilus maa» (Klaveripoeg 
& Soovikontsert)
Rein Rannap ja Kosmikud «Ilus maa» (Klaveripoeg & Soovikontsert) Foto: Pm

Eesti kroonile möödunud nädalavahetusel Rock Cafes väärikad matused korraldanud Kosmikuid oli rasketele lumeoludele vaatamata kuulama tulnud mõnisada andunud fänni, kelle säravad silmad ja ülev meeleolu ürituse atmosfäärile palju kaasa andsid.

Kontserdi kava oli meestel hoolikalt läbimõeldud ja lood täpselt õiges järjekorras. Lavale said tinglikult kutsutud kõik meie preagustel rahatähtedel olevad tegelased - üliintelligentsed persoonid, nagu laulja Hainz lisas.

Oma viimased rublad põletas Hainz Harju mäel. «Tegemist oli sellise spontaanse üritusega, ostsime pitsat ja veini ning ega tol ajal ju muud väga teha polnud kui niisama linnapeal jõlkuda.»

«Ja siis juhtuski nii, et viimased rublad said tule otsa, midagi muud ju nendega poodides valitseva kaubapuuduse tõttu nagunii teha polnud,» kommenteeris mees.

Esimeste eesti kroonide eest ostsis Hanz aga leiba. Kroonide saatuse üle pole mees aga veel otsustanud, kuid kindlasti ei lähe need põletamisele ning muist leiab oma koha ilmselt ka kuskil albumi vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles