Pärnus stardib “Superstaari” saate neljas hooaeg

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsaib superstaari" kolmanda hooaja võitja Ott Lepland "Reiu Rockil".
"Eesti otsaib superstaari" kolmanda hooaja võitja Ott Lepland "Reiu Rockil". Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

TV3 toob kevadhooajal ekraanile teleshow “Eesti otsib superstaari” neljanda hooaja, mille esimene eelvoor toimub jaanuaris traditsiooniliselt Pärnus.

TV3 tegevjuhi Priit Leito sõnutsi saab sarjast kahtlemata kevade suurim show.

“Kolme hooajaga on “Eesti otsib superstaari” muusikataevasse särama lennutanud väga palju andekaid lauljaid ning samamoodi sünnib uuel hooajal keegi, kelle tähelend saab alguse just tänu saatesarjale,“ märkis Leito.

"Superstaari" saade on parim võimalus noorele lauljakarjäärist unistajale vaid kuue kuuga üle-eestilise tuntuse ja supervõimaluste täitumiseni jõuda.

““Superstaari” saade muutis mu elu täiesti, avas palju uksi ja täitis mu unistused,” kinnitas tänavune võitja Ott Lepland. “Soovitan kõikidel, kes vähegi kahtlevad, saatesse minna, sest just sealt võib saada alguse teie karjäär professionaalse lauljana. Kaotada pole midagi, ainult võita!”

Saatesse oodatakse 16-35aastaseid lauluhuvilisi. “Eesti otsib superstaari 2011” eelvoorud toimuvad 16. jaanuaril Pärnus, 22.-23. jaanuaril Tallinnas, 29.-30. jaanuaril Tartus ja 6. veebruaril Jõhvis.

Staariks pürgijaid hindavad tänavugi kohtunikud Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud ja Rein Rannap.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles