Sir Mick Jagger kardab, et Amy Winehouse sureb noorelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Jagger
Mick Jagger Foto: Reuters / Scanpix

Rolling Stonesi solist, kes on elanud metsikut rock´n´roll elu, teab, kui keeruline on vältida kuulsuseteel komistamist ning on valmis probleemsele Winehouse´ile narkootikumidest ja alkoholist võitu saamiseks appi tõttama.

 

«Amy on geniaalne artist, kes teeb suurepärast muusikat. Ta on tase omaette. Ma kardan, et ta võib surra, kui ta jätkab liikumist mööda sama rada, mille ta tundub olevat valinud. Ma loodan väga, et ta suudab oma probleemidest võitu saada,» vahendab Femalefirst Mick Jaggeri poolt ajalehele The Sun öeldud sõnu.

«See on tõepoolest raske, sest su aju peab tegema ümberlülituse. Mul oli alati peas väikene hääl, mis tuletas mulle meelde, et ma meelemürkidega ei liialdaks ning lõpuks käskis mul nendega üldse lõpparve teha. Ma sain aru, et ma ei taha noorelt surra,» lisas Jagger.

23-aastane Winehouse pidi Rolling Stonesi turneel osalema soojendusesinejana, kuid tal tuli pärast narkootikumide üledoosi tõttu haiglasse sattumist esinemised augustikuus tühistada.

Mick, kes esines koos Amyga Isle Of Wight festivalil juulikuus, oli pettunud, et neiu ansambliga koos turneel lava ei jaganud.

«Sellest on tõesti kahju, et nii läks. Ta oleks sellel turneel võrratu olnud. See oleks olnud nagu Rolling Stonesi täisring, sest Amy on nagu mõned klassikalised soulilauljad, kes meid minevikus inspireerinud on. Näha, et on olemas naine, kes laulab tänapäeval samamoodi, nagu need lauljad siis, on imeline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles