Eri Klasi reisiseiklused: mahamagatud lend ja kadunud pagas

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eri Klas
Eri Klas Foto: Elmo Riig / Sakala
Dirigent Eri Klasiga, kes on suur reisimees, on rändamise käigus juhtunud nii mõndagi – näiteks on ta lennukist maha jäänud ja kohvreid kaotanud.

Just pagasist ilmajäämine on põhjuseks, miks Klas viimasel ajal ainult käsipagasiga reisida üritab, kirjutab SL Õhtuleht.

Käsipagasisse pakib dirigent vaid hädavajaliku ehk eelkõige noodid, fraki kaasavõtmisest on Klas enda sõnul kohati loobunud, kuna on juhtunud, et kohver läheb kaduma ning dirigeerida tuleb teksastes.

Jäädavalt on Klas oma pagasist ilma jäänud vaid ühel korral, tavaliselt on ta selle mõni päev hiljem kätte saanud, kuid siis ei pruugi pidulikke riideid enam vaja minna, sest esinemine on juba toimunud.

Lennukist on dirigent maha jäänud eeskätt siis, kui reisib kaugematesse riikidesse ja on mitu vahemaandumist, kuid ta on ka lennujaamas tukkuma jäänud ja lennu maha maganud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles