Galerii: XPRS Deli ja S’NOB rõivapoe pidulik sisseõnnistamine!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 12. Nov, toimus Kristiine keskuse uues osas tervisliku XPRS Deli ja S’NOB rõivapoe ühisüritus – pidulik sisseõnnistamine.

Põhirõhk on uuel söögikohal tervislikkuse eelistamisel, kusjuures XPRS Deli valmistab ise hummust, eelistab eesti talunikke ja mahetoorainet.

Õhtut juhtis treener Liina Randpere ja kohal olid näiteks Tiiu Järviste, Arne Niit koos kauni kaaslase Mirjam Müüriga, Victoria Kass ja S’NOB poe rajaja Tommy Hyldahl.

Muusikalist maiuspala pakkusid Sander Mölder, Anneliis Kits (vokaal) ja Indrek Varend (saksofon). Nemad on uue koosluse Under Construction kolm liiget, kes soojendasid ka Rock Cafés sellist tuntud bändi nagu Tortured Soul’I 21. Oktoobril.

 

Art performance - Anna Litvinova, maalis Deli seina ja moeshowl esitati S’NOB sügis-talv kollektsiooni, mille stilistika tegi Kristi Toome. Ja loomulikult pakkus XPRS Deli erimaitselisi  võikuampsusid ja kokteile.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles