Rock Café’s toimub tattoo-mess

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tattoo-huvilised kogunevad laupäeval Rock Cafe'sse.
Tattoo-huvilised kogunevad laupäeval Rock Cafe'sse. Foto: Lugejapilt

Sel laupäeval on kõik tätoveeringuhuvilised oodatud pealinna klubisse Rock Café, kus leiab aset tattoo-mess “Street Mirror Expo 2010”.

Eero Soomere üritust korraldavast Samael Tattoo stuudiost märkis, et üritusest võtavad osa rohkem kui kümne tattoo-stuudio ja –salongi esindajad Eesti linnadest ning oodata on ka tätoveerijaid Soomest.

“Messil on võimalik uurida, kuidas üks tätoveerija oma tööd teeb, milliseid vahendeid kasutab, milliseid töid ta on teinud,” rääkis Soomere. “Samuti saab võrrelda omavahel kohaletulnud kunstnikke ja soovijatel on hea võimalus lasta kohapeal toksida oma nahale uus või lausa esimene kehakaunistus.”

Peale tattoo-meistrite võib tutvuda piercing’u asjatundjatega, jälgida, kuidas käib aerograafi joonistajate töö, astuda sisse juuksurisalongi, hennakunstnike või ehtevalmistajate juurde. Samuti jagab nõuandeid professionaalsete tattoo-tarvikutega kaupleja Soomest, esindatud on Eesti raskemuusika plaadifirma Nailboard ning Eesti metal'iajakiri Pläkk. Moodsamaid rõivatrende esitleb Blackmil.

Messi raames on tattoo’de võistlus, mis toimub kuues kategoorias: meeste ja naiste mustvalge tattoo, meeste ja naiste värviline tattoo ning meeste ja naiste tribal/ornamentika tattoo.

Žürii esimeheks on näitlev juuksur ja tattoo-huviline Lauri Pedaja.

Õhtu kulmineerub muusikaga, kui Rock Café lavale astuvad Freakangel, Revolver ja Goresoerd Eestist ning Tukkanuotta Soomest.

Kogu üritust hoiab ohjes päevajuht Kaarel Kose.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles