Donald Trump: alustasin äritegevust, võttes isalt üks miljon dollarit laenu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump paljastas, et alustas oma äritegevust isalt võetud «väikese», vaid ühe miljoni dollari suuruse laenu abil.

 Miljardärist Trump esines eile New Hampshires´is Atkinsonis, kus kuulajad talt küsisid, kas ta teab ka, kuidas tavakodanikud elavad, kirjutab BBC.

Trump vastas, et ta sageli on ise oma auto roolis, mitte ei kasuta autojuhti ning hiljuti käis ta McDonalds`is söömas. 

Donald Trumpi sõnul oli ta isa Fred Trump väga edukas kinnisvaraärimees, kes andis talle laenu, et ta ärimehena jalad alla saaks.

«See ei olnud minu jaoks lihtne. Alustasin äriga Brooklynis, milleks sain isalt üks miljon dollarit laenu. Kui olin tegevusega jõudnud Manhattanile, tuli mul talle see summa koos intressiga tagasi maksta,» meenutas kandidaat.

Trumpiga vestlust juhtinud telekanali NBC saatejuht Matt Lauer lisas, et enamik inimesi arvas, et Trumpile antud laen oli väike.

Üks kohal olnud naine sõnas, et osa inimesi hääletaks tema poolt, kui ta «neelaks  mõne alanduse alla». Trump sõnas, et oma mõne nõrga koha on ta valmis avaldama näiteks vaenlasele nagu Venemaa president Vladimir Putin.

USA vabariiklaste teine presidendikandidaat, endine neurokirurg Ben Carson on hakanud muutuma populaarsemaks kui Donald Trump ja selle põhjuseks peetakse asjaolu, et ta ei püüa eriti šokeerida.

USA presidendiralli saab tegeliku alguse järgmise aasta veebruaris ja presidendivalimised leiavad aset novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles