Matthew McConaughey ei kasuta deodoranti

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey Foto: SIPA / SCANPIX
Näitleja Matthew McConaughey rääkis, et püüab iga päev end vähemalt korra higiseks ajada, kuid samas keeldub mees deodoranti kasutamast.

«Püüan iga päev end mingil moel higiseks ajada,» vahendab Femalefirst McConaughey sõnu. «Usun, et kui sa iga päev poore ei puhasta, vajad mingit tualettvett, et seda haisu varajata.»

«Naha higile ajamine on ka mu vaimule tähtis,» jätkas näitleja. «See on aktiivne meditatsioonivorm. See ergutab aju ja paneb selle täisvõimsusel tööle.»

Filmi «Narri aare» võtetel häiris 38-aastase McConaughey harjumus mitte deodoranti kasutada tema kolleegi Kate Hudsonit.

«Kate tõi mulle kogu aeg soolakivi, mis on looduslik deodorant, ja palus, et ma end sellega hõõruksin,» meenutas McConaughey.

Tänavu maikuus saatis USA firma Axe filmistaarile aastase varu minisuuruses deodorante, et mehe kallim Camila Alves teda maha ei jätaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles