«Rääkimata lugu»: ajukasvajaga Evelin muretseb laste pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääkimata lugu - Evelin
Rääkimata lugu - Evelin Foto: Kanal 2

Seekordne Kanal 2 saade «Rääkimata lugu» rääkis Evelinist, kes sai pool aastat tagasi teada, et tal on ajukasvaja.

Sellest hetkest on Evelini elu pöördumatult muutunud ja isegi, kui ta ei taha ette kujutada kõige hullemat, on ta mõelnud, aga mis siis saab, kui...

«Kui ma praegusel hetkel alla annan, siis jääb kindlasti nägemata laste edasine saatus,» sõnas Evelin. Allaandmismõtteid on Evelinil tekkinud mitmel korral, kuid siis tulevad tal meelde ema öeldud sõnad: «Sa elad laste nimel. Sul on kõige väiksem 7-aastane ja tema veel vajab ema.»

Laste saatus on nii Ülole kui Evelinile väga valus teema. Kuigi vallavalitsus pakkus, et Ülole endale oleks kergem laste lastekodusse panek, välistab mees selle täielikult. Ka Evelin on kindel, et mees saaks hakkama: «Sellisel juhul, kui mind enam ei ole, saavad lapsed igal juhul üles kasvatatud.»

Armastust ja hoolivust selles peres jagub, kuid paraku vajavad lapsed eluks ja arenguks ka maisemaid asju. Raha toimetulekuks on pea olematu, kuid sellegipoolest pere ei kurda - mõnel on ju veelgi hullem.

Saatetiimi kingutused perekonnale olid üsna praktilised - külmkapp, laud, toiduaineid ja köögitarbed. Perepoeg Keit sai üllatuskontserdi Kairit Tuhkanenilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles