«Eesti talent» näitab 9-aastast trummarit ja 77-aastast lauluhärrat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti talent - teine Tallinna eelvoor
Eesti talent - teine Tallinna eelvoor Foto: TV3

Laupäeva õhtul jätkub TV3 suurejooneline teleshow «Eesti talent». Teises eelvoorus  vaimustavad publikut lauljate ja tantsijate kõrval lapsakrobaat, rulluisutaja, juuksur, tuležonglöör, nooruke trummar ja teised talendid.

Tallinna teise eelvooru Nokia kontserdimajas avab võimsalt 77-aastane Leonhard Kelle. Mees on laulnud nii kaua kui mäletab - poisikesena karjas käies, hiljem aastakümneid RAM-is, kuid viimasel paarkümnel aastal pole teinud piiksugi. Saatesse tuli rõõmsameelne härra Kelle abikaasa ärgitamisel.  

Tantsuduo Frizky on oma etteaste efektsemaks muutmiseks appi võtnud ultraviolettvalguse. «Oleme oma turvatsoonist täiesti väljas, teeme niivõrd uut asja. Tantsime meie jaoks uudse muusika järgi ja oleme võtnud kasutusele valgusefektid. See on päris raske tegelikult, anname endast parima, eks te ise vaadake!» kommenteeris tantsija Sandra Steinberg.

Seekordne noorim osaleja on aga 9-aastane Simo Atso, kes istus trummide taha esmakordselt 2-aastaselt ja sellest ajast alates pole ta trummipulki käest visanud. Saatesse registreerus Simo sõbra soovitusel. «Sõber oli külas ja telekast tuli «Eesti talendi» reklaam ja sõber soovitas mul ka osa võtta,» ütles Simo.

Veel astub lavale 10-aastane akrobaat Lemme Vaher, kes sooritab peadpööritavaid trikke põranda ja lae vahel; korvpallitrikke esitleb Fredrik Aardemäe ning rulluisutrikke Kristen Poola; lisaks veel juuksur German Saar, tuležonglöör Sergei Grebentšenko ja palju teised.

Osalejate pääsu järgmisesse vooru otsustavad kohtunikud Kristiina Heinmets-Aigro, Mihkel Raud ja Valdo Randpere. Kohtunike ees laual on aga punased nupud, iga nupulevajutus paneb põlema punase risti. Kolm risti tähendab, et etteaste jääb pooleli, samas ei pruugi see aga rikkuda edasipääsu järgmisesse vooru.

«Eesti talent» sarjas jõuab eetrisse üksteist saadet, nendest kuus  eelvooru, poolfinaali valikepisood, kolm poolfinaali ja finaal. Kõikidest eelvoorudest edasipääsenute hulgast  valivad kohtunikud poolfinaali valikepisoodis välja kolmkümmned esinejat, kes pääsevad edasi poolfinaalidesse. Nendest kümme  pääseb finaali. Televaataja saab hääletada oma lemmiku poolt poolfinaalides ja finaalis. «Eesti talendi» võitjale kuulub veerand miljonit krooni.

«Eesti talent» on TV3 eetris laupäeviti kell 19.30.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles