Piletimäng: võida pääsmed Endla uuslavastusele!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teatris etendub Tiit Palu lavastuses Wajdi Mouawadi draama "Põletus". Fotol näitlejad Sten Karpov (vasakult), Carmen Mikiver ja Kaili Viidast.
Endla teatris etendub Tiit Palu lavastuses Wajdi Mouawadi draama "Põletus". Fotol näitlejad Sten Karpov (vasakult), Carmen Mikiver ja Kaili Viidast. Foto: Silver Vahtre

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusürituste priipääsmeid.

Pärnu teater Endla tähistab tänavu oma saja aasta juubelit ja toob sel puhul vaatajani rea uusi etendusi.

Lavastaja Tiit Palu toob Endla Küünis lavale Wajdi Mouawadi draama “Põletus”, mis räägib põneva loo ühe perekonna käekäigust.

Loosime “Põletuse” 23. oktoobri etendusele välja 1x2 pääset!

Võitmiseks vastake järgmisele küsimusele: “Kes tõlkis lavastuse “Põletus” prantsuse keelest eesti keelde?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 6. oktoobriks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Võitjatega võtame ühendust, samuti teavitame võitjatest Pärnu Postimehes ja portaalis 24tundi.ee.

Eelmise nädala küsimuse “Kellega koos käis Annely Peebo Eestis jõulutuuril eelmisel aastal?” õige vastus on Marko Matvere ja Pärnu linnaorkester.

Annely Peebo ja Noorkuu Pärnu kontserdimajas 16. detsembril toimuvale jõulukontserdile võitsid kaks pääset Aimi Andla, Kerli Rein ja Urmas Sähka.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles