Strippamise ABC

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dita Von Teese
Dita Von Teese Foto: SCANPIX

Miski pole seksikam kui partner, kes tunneb ennast oma kehas mugavalt ja ei karda seda näidata ning see ongi põhjus, miks strippamine on jõudnud klubidest ja filmidest meie enda kodudesse.

Kui sa arvad, et sa ei suuda seda, mõtle uuesti - strippamine on imelihtne kui ABC, vahendab Naistemaailm.

A - Attitude (Suhtumine). Kui strippav inimene tunneb ennast seksikalt, siis kandub see edasi kõigile, kes seda vaatavad - sa võid kanda paberkotti ja stripata köögis ning see kütab ikkagi su partneri üles.

B - Body (Keha). Paljud inimesed ütlevad, et nad ei taha seda teha, kuna nende keha pole piisavalt hea. Küsimus siis neile - hea mille jaoks? Tõenäoliselt on sinu keha partneri jaoks enam kui hea ja ta läheb eriti käima, kui sa oma kehaosasid otsustad seksikalt liigutama hakata.

C - Costume (Riietus). Kuigi sa ei vaja tegelikult midagi erilist, on siiski lõbus, kui otsustad mängida väikest rollimängu, nagu näiteks nunna, tuletõrjujat või teenijannat. Internetipoed on täis igasuguseid erinevaid kostüüme ja ka jalanõusid, lase fantaasial vabalt voolata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles