Galerii: Niki pulmapildid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki pulmapildid - august 2008,  
fotosessioon Trash the Dress Eesti moodi
Niki pulmapildid - august 2008, fotosessioon Trash the Dress Eesti moodi Foto: Anno Proosvelti
Kas Kairit Tuhkanen aka
Niki abiellus? Selliseid sahinaid võib viimasel ajal kuulda kuluaarides ja meelelahutusportaalides.

Ei, siiski mitte. Pühapäeval, 24.augustil vihma ja tuult trotsides toimus Vääna-Jõesuu rannas fotograaf Anno Proosvelti suur fotosessioon «Trash the Dress» Eesti moodi.

Kui www.fotopesa.ee meeskond kõigest loetud nädalad tagasi selle teema netiavarustest avastas ei olnud enam tagasiteed. Idee vaimustas kõiki kes sellest kuulsid.

«Lausa ime, et «Trash the Dressist» varem siinmail räägitud pole. Mõeldud tehtud, koguti kokku punt julgeid endisi pruutpaare ning osalema soostus ka Kairit Tuhkanen,» pajatas lõbusast ettevõtmisest fotograaf Anno Proosvelt ning lisas, et fotosessiooni hommikul õue vaadates oli kahtlejaid küll palju, kuid kõigil oli tunne, et kas nüüd või siis mitte kunagi.

Mis on «Trash the Dress»?

Kui «jah» sõna on öeldud ja mesinadalad läbi, puhastavad enamus pruute oma pulmakleidi ning pakivad ta korralikult ära, et asetada kleit kapi tahanurka ning unustada. Aga on ka teine võimalus. Kasvav arv julgeid pruute valivad teise tee.

Naised tõmbavad oma imekaunid kleidid uuesti selga, et teha hämmastav fotoseeria kohtades kuhu pulmapäeval kleidiga minna ei saa.

Populaarseim kindlasti on kleidiga kuskil veekogus poseerida, kuid fantaasial lennata lastes võib välja mõelda mida iganes- ratsutamine, tennisemäng, rattasõit, kummikutega porilompides jooksmine jne jne.

Kuigi nimi ehk seda ei peegelda pole idee iseenesest kantud soovist oma kleit ära rikkuda vaid anda kleidile just uus hingamine ja kanda seda, hoolikalt valitud ja kaua otsitud hinnalist kleiti, veelkord. Tihti jõutakse selleni alles aastaid peale pulmi.

Põnev on näha, kas ka Eesti pruutide seas võidab uus trend sooja poolehoiu?

Kas sina oleksid nõus oma armsa pulmakleidiga mudaloikudes aelema?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles