Mari-Leen peol: Anna-Liisal on inglise keel peas kinni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Kaselaan
Mari-Leen Kaselaan Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Lauljanna Mari-Leen Kaselaan kirjutab Elu24’le oma nädalavahetuse peomuljest.

Laupäeval koos Dj Widenskyga ööklubi Angel laval oma klubituuri neljanda kontserdi andnud saate «Eesti otsib superstaari» finalist Anna-Liisa Supp tunnistas, et emakeeles on laulutekste väga raske kirjutada.

Tuntud house-muusika põhjadele loodud viisid ja sõnad pärinevad Anna-Liisa enda sulest.

Neiu ütles, et ta on üritanud ka eesti keeles kirjutada, aga sellest ei tulnud midagi välja, ja lisas, et ilmselt on inglise keel ikkagi peas nii kinni, sest on ju harjutud enamasti selles keeles laulma.

Anna-Liisa ja Widensky esinemine kestis kokku umbes 20 minutit ja kohale tulnud rahvas paistis seda igati nautivat.

Eestlaslikult umbuslikud pilgud kiikasid huviga lava poole, kõigepealt tähelepanelikult kuulates ja seejärel juba kaasa tantsides.

Kohal oli kirjut rahvast peaaegu igast vanusest, sealhulgas muusikalitegelased Rolf Roosalu, Susan Lilleväli, Bert Pringi ja ka tuntud lauluõpetaja Maiken.

Kui ma Anna-Liisat esimest korda kolm aastat tagasi kohtasin, siis oli ta vaimustunud gospel-muusikast. Tollal poleks küll osanud arvata, et teda mõned aastad hiljem ööklubi laval house`i põhjadele improviseerimas näen.

Anna-Liisa sõnul neil Widenskyga peale sound check’ide eraldi proove pole. Ta harjutab kodus omal käel ja improviseerib laval julgelt.

Samas tundub, et ta tunneb end seal hästi ja rahvaski paistab rahul olevat.

Pärast esinemist jooksis Anna-Liisa kodu poole, et kiirelt magama saada. Tuleb välja, et TV 3 oma superstaari-saatega ei jäta teda ikka veel rahule ja järgmisel hommikul on selle asjus vaja Pärnusse sõita.

Maja ees saingi tal veel natist kinni, et paar küsimust küsida. Ta oli heatujuline ja sõbralik nagu alati ja pärast minuga jutupuhumise avastas, et on oma kingad maha jätnud.

Ilmselt tal vedas, et teda veel viivuks kinni hoidsin, muidu oleks ta ehk järgmisel päeval Pärnus paljajalu patseerima pidanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles