Brad Pitti ja Angelina Jolied nähti hotellirõdul riidlemas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: SCANPIX

Hollywoodi staaripaari Brad Pitti, Angelina Jolied ja nende lapsi on seni peetud ideaalperekonnaks, mille liikmete vahel sõnelemisi ja lahkhelisid ei ole.

Paar abiellus paar kuud tagasi Prantsusmaal neile kuuluvas veinimõisas, kuid nüüd ilmnes, et ka neil on vastuolusid nagu teistel abielupaaridel.

Austraalia väljaanne Women´s Daily avaldas fotod, millel on Jolied ja Pitti näha Sydneys asuvas luksushotelli rõdul sõnelemas.

Jolie on koos perekonnaga Austraalias reklaamimas oma uut filmi «Unbroken».

Väljaande andmetel kohtus paar Sydneys pärast paarinädalast lahusolekut esimest korda. Staarid suitsetasid ja vestlesid hotelli rõdul.

Kõmufotograafide sõnul tõstsid mõlemad järsku häält ja siis oli näha Pitti kätt tõstmas nagu tahaks lüüa.

Jolie ilme muutus pärast seda väsinuks ja alistunuks.

See juhtus ennelõunasel ajal. Kella 18.00 ajal õhtul olid nad aga koos punasel vaibal ning naeratasid nagu midagi ei oleks juhtunud.

Samas aga reetis nende kehakeel allasurutud viha ning nad ei vahetanud naeratusi nagu nad tavapäraselt teevad.

Brad Pitt tegeles agaralt autogrammide jagamise ning Angelina Jolie meediale intervjuude andmisega.

Angelina Jolie käe all valminud film «Unbroken» põhineb kirjanik Laura Hillebrandi menuraamatul «Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilence and Redemption». Raamat ja film käsitlevad Teise maailmasõja aegse sõjavangi langenud USA piloodi ja olümpiajooksja Louis «Louie» Zamperini (1917 – 2014) elu ja saavutusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles