Evely Ventsli asus tööle Club Privé turundusjuhina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evely Ventsli, Helen Mahmastol ja Maili Põrh
Evely Ventsli, Helen Mahmastol ja Maili Põrh Foto: AFP / Scanpix

Club Privé turundusjuhiks on alates juulist modell Evely Ventsli.  

Evely on lõpetanud Tallinna Ülikoolis reklaami ja imagoloogia eriala ning asub sügisest Balti Filmi- ja Meediakooli magistriõppes õppima kommikunikatsioonijuhtimist.

Evely asus juulis tööle Club Privé ning Lounge Stereo PR- ja turundusjuhina. Lisaks Evelyle on kuuma turundustiimi kaasatud ka Maili Põrh, kelle põhiülesanneteks on olnud klubi Privé VIP-teenuste organiseerimine ning arendamine. Võite nimetada neid Privé Ingliteks, kes on nähtavad ja probleemide korral olemas ning aitamas. 

Club Privé üks omanikest Helen Mahmastol ristas mõõgad Evely Ventsli ja Maili Põrhiga, et moodustada uus turunduskolmik nimega Privé Inglid. 

Lisaks meelelahutusmaailmale astuvad Inglid sündmusturunduse maailma uusi ja üllatuslikke lõhesid lööma, andes meeskonnale lisaväärtuseid ettevõtte toodete ja teenuste tutvustamiseks.

Seega moodustavad just need kolm kaunist naist kuldse kolmiku, kes on viimas meelelahutuse turunduspoolt ning sündmusturundust uuele tasemele, andes sellele näo ja hinge ning olles valmis astuma igal ajal lahingusse, et teieni jõuaks maailmaklassi esinejad, parim teenindus, täpseim informatsioon ning kvaliteetne programm.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles