Poliitik sattus kohatu nalja tõttu trellide taha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA poliitik sattus kohatu nalja tõttu trellide taha
USA poliitik sattus kohatu nalja tõttu trellide taha Foto: Reuters / Scanpix

USA poliitik sattus kohatu nalja tõttu trellide taha.

Kaks korda Kentucky osariigi kuberneriks pürginud 52-aastane Otis Henley kohtas möödunud nädalal toidupoes ühte ema ja tema kahte teismelist tütart, kirjutab foxnews. com.

 

Henley sattus perekonnaga rääkima ja viskas ka nalja, mis lõpuks viis ta tutvust tegema Harlani maakonna politseiosakonna kinnipidamiskohaga.

«Rääkisin neile oma lemmiknalja, mille puändiks on, et kas ema ei tahaks tüdrukuid nuumsea vastu vahetada. Seda nalja olen rääkinud palju kordi ja alati on selle üle naerdud,» selgitas poliitik.

Tüdrukute emale see nali aga ei meeldinud. Ta tegi politseile sellekohase avalduse, lisades, et mehe eesmärgiks oli ta tütarde seksile meelitamine ning nende ärakasutamine.

Politsei arreteeris hiljem Henley ja ta pandi kolmeks päevaks trellide taha.

Lõpuks said nii tüdrukute isa kui ka kohalik prokurör aru, et Henley viskas lihtsalt nalja.

Kui prokurör oleks aga arvanud, et Henley tõesti tahtis tüdrukutega seksida, siis oleks poliitik võinud kümneks aastaks vanglasse sattuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles