Raadiohääled tülis! Rauno Märks Sky Plusi tagamaadest: üks on saates staar ja ülejäänud orjad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014
Rauno Märks
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014 Rauno Märks Foto: Viktor Burkivski

Sky Plusi raadiohääle Rauno Märksi töökaotuse ümber on käimas palju sahinaid ning mees on sel teemal ka ohtralt intrevjuusid andnud. Aina rohkem ujub pinna alt uusi detaile välja ning paistab, et hommikusaate meeste vahel polnud suhted sugugi korras.

Märksi intervjuu Kroonikale ajas otse-eetris omakorda harja lausa tulipunaseks kanali hommikuprogrammi juhil Alari Kivisaarel, kes teatas, et tema oli üks nendest, kes kirjutas alla otsusele Märks vahetada Kristjan Hirmo vastu välja.

Nüüd selgub aga, et meeste vahel valitses suur pinge, mis on nüüd lahvatanud veelgi suuremaks tüliks.

"Mind häiris ka mentaliteet, et üks on saates staar ja ülejäänud orjad. Mingil hetkel viskas see suhtumine mul ära,» pahvatab Märks.

Kivisaar viskab kivi aga Märksi kapsaaeda ja väidab, et inimesi juba niisama lahti ei lasta: "Aga see, et ma hakkaksin selgitama, miks Märks lahti lasti, ei ole hetkel mitte kellegi huvides."

Varasemalt on Alari Kivisaar rääkinud, et puht inimlikult on tal Märksist kahju, aga raadio seisukohast mõistab juhtkonna otsust. "Parem on lõpetada enne, kui asi hapuks läheb," kostis ta toona Õhtulehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles