Koit Toome pani Martin Saare laulma. KUULA!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Saar ja Koit Toome
Martin Saar ja Koit Toome Foto: KT Music

Täna ilmub Koit Toome uus suvelugu «Mahlakas unenägu", mis on ühtlasi ka neljas singel märtsis ilmunud plaadilt «Kaugele siit».


Esmakordselt lööb kaasa seni kunstnikuna tuntud Martin Saar.
«Koit pakkus mulle seda juppi ja see tundus lahe projekt, mida kaasa teha. Tegime ära ja tuligi eriti cool suvelugu, mis on sellise hea flow ja meeleoluga. Koit on väga professionaalne ja hea oli temaga sellelaadset koostööd teha,» muljetas Martin.

«Mul on hea meel, et uus suvelugu on väljas. Seda enam, et kaasa teeb minu hea sõber Martin Saar,» lisas Toome. «Idee Martini kaasmaiseks tuli spontaanselt loo valmimise käigus. Tahtsin loos kasutada nn räpi osa, aga kuna ma ise ei ole suurem asi räpi-guru siis tuligi öösel idee kutsuda stuudiosse Martin. Tundus, et ta võiks sinna hästi sobida, kuna Martini puhul on tegu piisavalt kompleksivaba tüübiga, kes sellise pöörase ideega kaasa tuleks,» lausus Koit.

16. juulil õhtul Õllesummeri pealaval toimuval suur-kontserdil: «Koit Toome 15 aastat hiljem» on võimalik näha lisaks teistele külalisesinejatele ka lauljana debüüti tegevat Martin Saart.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles