Robert De Niro: mu isa oli gei ja see oli tema jaoks raske

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert De Niro
Robert De Niro Foto: SCANPIX

Näitleja Robert De Niro rääkis oma kunstnikust isa Robert De Niro Sr seksuaalsest orientatsioonist.

70-aastane näitleja avaldab 9. juunil dokumentaalfilmi «Remembering the Artist: Robert De Niro Sr», mis räägib tema isa elust, kirjutab Out. De Niro isa päevikutest selgub, et tal oli keeruline oma seksuaalsusega leppida.

«Temas olid oma seksuaalsuse tõttu suured vastuolud, arvestades tema põlvkonda ja seda, et ta elas väikelinnas,» ütles De Niro. «Mina polnud sellest teadlik. Soovin, et oleksime sellest rohkem rääkinud. Mu ema ei tahtnud üldse asjadest rääkida ja teatud eas sind lihtsalt ei huvita...»

De Niro sõnul olid nad isaga lähedased, ehkki nad veetsid koos vähe aega.

«Me polnud seda sorti isa ja poeg, kes oleks koos pesapalli mänginud. Kuid meie vahel oli tugev side. Ma ei näinud teda tihti, sest nad olid emaga lahus ja lahutatud. Ta oli mingis mõttes mu elust puudu, kuid ta oli väga armastav. Ta jumaldas mind... täpselt nii, nagu mina jumaldan oma lapsi,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles