Konkurss lastele: Little Miss Estonia & Little Mister Estonia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkurss lastele: Little Miss Estonia & Little Mister Estonia
Konkurss lastele: Little Miss Estonia & Little Mister Estonia Foto: Destate Republic

Produktsioonifirma Destate Republic korraldab  konkursi Little Miss Estonia & Little Mister Estonia, millel saavad osaleda poisid ja tüdrukud vanuses 5-12 eluaastat. Konkursi finaal toimub 15. juunil Tallinnas.

Finaalis esinevad osalejad kahes vanuserühmas: 5-8 ja 9-12 aastat. Iga rühma parimad saavad võimaluse esindada Eestit maailma suurimatel lastefestivalidel Mini Miss & Mister Global Teen Model, mis toimub Moldovas Chisinaus 29.juulist – 3.augustini. 

Samuti saavad võitjad osaleda  konkursil Little Miss World, Little Miss & Mister Continents, mis toimuvad Türgis Antalyas 28.september  – 4. oktoober.

Grand Prix võitjad saavad aga pääset Lavakunstide Olümpiaadile Kuldne Laurel, mis toimub samal ajal Antalyas.

Kõiki finaliste ootavad uued kogemused ja uued sõbrad, põnevad pildistamised, eredad muljed ning palju kingitusi konkursi partneritelt.

 Asjast huvitatud saavad konkursi asjus kontakteeruda meilil LME@destaterepublic.com.

Vanematel tuleks lapsesta saata viis pilti. Juurde tuleb märkida lapse eesnimi ja perekonnanimi, vanus, huvialad ja vanema kontakttelefon.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles