Purjus Niki rikkus karaokevõistluse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkanen ehk Niki
Kairit Tuhkanen ehk Niki Foto: Peeter Langovits

Kannu Kõrtsi esindajate sõnul jõi karaokevõistluse žüriis istunud Niki end koos Suloga purju, käitus labaselt ning rikkus sellega ka võistluse, kirjutab

SL Õhtuleht

.

Eelmisel neljapäeval oli Tallinnas Mustamäel Kannu Kõrtsis 2008. aasta parima lavaesineja ja laulja valimise teine eelvõistlus, kus võtsid omavahel mõõtu 15 viisipidajat, keda hindas kolmeliikmeline žürii: laulev ilmatüdruk Niki, lembelaulik Sulo Tintse ja muusikaärimees Peeter Kaljuste.

Niki ehk Kairit Tuhkanen oli korraldaja sõnul purjus ning käitus ebasobivalt ja teisi kõrtsikülastajaid ning žüriiliikmeid häirivalt, kuid süüdistustest rääkides leiab neiu, et äärelinnapubi tahab tema nime abil endale lihtsalt tähelepanu saada.

«Kõrts ei olnud meid palganud sinna. Kui meil oli hea tuju, me naersime, kas olime siis kohe purjus? Inimestel on tähelepanuvajadus. Kõrts tahab oma staariotsingutele reklaami teha,» ütles Niki.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles