Naabritest parema elutoa kujundasid Katri ja Siim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrist parem - elutoad
Naabrist parem - elutoad Foto: TV3

Kolmapäevaõhtuses TV3 remondisaates «Naabrist parem» esitlesid võistlejad elutube.

Naabrist paremaks loodavad saada Liise ja Martin (korter 1), Sandra ja Heiki (korter 2), Kärt ja Andrek (korter 3) ning Katri ja Siim (korter 4)

Liise ja Martini elutuba oli ekspertide hinnangul natuke lagedavõitu. Ei meeldinud aknakatted ja vaip oleks võinud olla.

Sandra ja Heiki elutoa kontrastid olid okei, kuid pruuni ja musta kombinatsioon polnud . Kuna nende märksõnaks oli barokk, siis oleks võinud kõike rohkem olla. See oli suhteliselt tavaline tänapäeva elutuba.

Kärt ja Andrek tahtsid algselt ühendada linna- ja maastiili, kuid ekspertide hinnangul jäi linnastiilist puudu. Lisaks oleks võinud rohkem värvi olla.

Katri ja Siim said kiita väljapeetud toonide eest. Väikesest klaaspurgist laelamp soovitati välja vahetada kolmeliitrise vastu.

Eksperdid ütlesid kokkuvõtteks, et oleks noortelt oodanud midagi ägedamat ja julgemat.

Võitja väljaselgitamine oli lihtne - teistest paremad olid Katri ja Siim, kes suutsid kõige paremini järgida algset kontseptsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles