Galerii: Raekojas tähistati Briti Toidupäevade algust Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Märtsis on fookuses briti toit ja jook! Briti saatkonna  organiseeritud kampaania eesmärgiks on tutvustada heade koostööpartnerite abiga eesti tarbijale briti toiduaineid ning maitseid.

Briti maitseid aitavad tutvustada järgnevad koostööpartnerid:

Solarise toidupood

Järve Selver

Lasnamäe Maksimarket

Laagri Maksimarket

Pärnus: Pärnu Maksimarket

Briti menüüd pakuvad: Meriton Grand Spa Hotellis: Café Madmoiselle, Balalaika ja Meriton hotelli bistroo, kuni 19 märtsini.

Inglise hommikusööki ja kellaviieteed pakutakse Reval Café kohvikutes Tallinnas

Pubid, baarid ja lounge´id, kus briti toidud menüüs ja/või briti jookide eripakkumised: Hell Hunt, Pudel Baar, Drink Bar & Grill, NYC Piano Bar, Butterfly Lounge, Nimeta Baar * The Pub With No Name * Route 13 baar & grill , Amarillo Tallinn, Kraan ja Club Mynt.

Üritused:

8.03 kell 23.00 Hell Hunt Nestor&Morna mängivad Briti muusikaparemikku aastatest 1960-2014. Hundist saab Briti Toidupäevade auks korralik peoruum, kus pidu Briti biitide saatel kestab pea hommikuni.

9.03 kell 18.00 Lazy Sunday Afternoon Quiz Pudel Baar : BBQ grillil valmivad burgerid juba kella 17.00

Vaata pildigaleriid Briti toidupäevade avapaugust!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles