Monika Tamla: iial ei tea, kaua suhe kestab, aga sõbrad jäävad alati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Tamla
Monika Tamla Foto: Marina Puškar

ETV uudisteankur Monika Tamla ütles Naistelehele antud intervjuus, et tal on kaks südamesõbrannat, keda ta tunneb juba aastaid. Sõprus on talle väga oluline ja selle vahele ei saa tulla keegi, ka mehed mitte.

«Ju ma siis olen osanud nii sõbrannasid kui ka mehi nii hästi valida, et pole kunagi pidanud sellise valiku ees seisma. Olen meeles pidanud seda palju räägitud tõde, et kui sul algab suhe, mis võtab palju aega su elust, siis ära ikkagi unusta oma sõpru! Sest iial ju ei tea, kui kaua suhe kestab – ja siis on just sõbrannad need, kes sulle alles jäävad,» teab Monika.

Tihti vaieldakse selle üle, kas mees ja naine saavad olla sõbrad. Monika kuulub nende hulka, kes usuvad, et saavad küll. «Minu jaoks on näiteks klassi- ja kursusevennad ning kolleegid alati olnud nagu vennad. Ma ei oska neid esimese hooga vaadatagi kui mehi, kes võiks olla minu kaaslased. Nad on nagu semud,» kirjeldab ta ja lisab, et mehega sõbrustamine on tema jaoks loomulik.

Loe pikemalt Naistelehest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles