Owen Wilson keeldub võõruturavile minemast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Owen Wilson
Owen Wilson Foto: Reuters / Scanpix

Owen Wilson keeldus väidetavalt võõrutusravile minemisest hoolimata eelmisel kuul ilmselt narkoprobleemidest tingituna aset leidnud enesetapukatsest.

Filmistaar viidi haiglasse, kui Wilsoni vend leidis mehe tema Santa Monica kodust pärast seda, kui too oli võtnud üledoosi narkootikume ning lõiganud läbi veenid, vahendab Digitalspy.

 Wilson veetis pärast intsidenti nädala Los Angelese Cedar-Sinai haiglas ning alates sellest ajast on sõbrad üritanud teda veenda abi otsima, kuid väidetavalt ei leia näitleja, et tal oleks narkootikumidega probleeme.

Näitleja maksab ühele kainele sõbrale enam kui 8000 krooni päevas, et too hoiaks tal igal hetkel silma peal ning samal ajal üritab mehe perekond takistada endisel tüdruksõbral, Kate Hudsonil, temaga kontakti astuda.

«Perekond ei taha, et Owen Kate´iga räägiks, sest naise sõbrad räägivad temast igasugu ebameeldivaid jutte. Asi pole Kate´is, asi on Oweni paranemises,» ütles lähedalseisev isik ajakirjale US.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles