Staariajakirjanik Leemet Prits kirjutab laule elust enesest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leemet ja tema Karmen
Leemet ja tema Karmen Foto: Gert Kelu/ Eestifoto

Ajakirjas Just! staaride lemmikajakirjanikuna leiba teeniv Leemet Prits on juba aastaid usinalt muusikaga tegelenud. Nüüd on Youtube’i üles riputatud video, kus ta esitab kitarri saatel laulu nimega «Sinuta».



Leemet kommenteeris Raadio 2 popuudistele, et tegemist oli 2005. aastal toimunud kooliüritusega, kus ta laulis enda kirjutatud lugu, mis oli pühendatud tema tüdrukule Karmenile, kellega nad siiani koos on.

«Sinuta» oli kirjutatud südamest südamesse ega olnudki mõeldud selleks, et raadiotesse saata. Leemeti paljude sõprade sõnul on tegemist väga hea looga ja seda on temalt korduvalt ka mp3-na küsitud.

Seega võib juhtuda, et kui Leemetil kunagi tulevikus rohkem aega, tahtmist ja viitsimist on, teeb ta selle linti. Praegu eelistaks noormees siiski enda liistude juurde jääda ehk siis ajakirjandusega tegeleda.

Kokku on Leemet kirjutanud 20-30 lugu, «Sinuta» oli neist esimene. Oma loomingut esitas ta aastaid tagasi bändiga «Jumpers16», mille liikmed käivad tänaseks iga üks oma rada. Leemetil pole sellest eriti kahju, kuna tegemist oli siiski nooruse ja uljuse projektiga, mis tehti lihtsalt selleks, et lahedad olla.

Oma viimase loo kirjutas mees umbes aasta tagasi ja see oli inspireeritud elust enesest nagu teisedki tema lood. Vahel on tal ikka koju minnes mõni idee või viisijupike meelel, millest võiks sündida ka lugu, aga need jäävad kõik tavaliselt idee tasandile ja kirja ta neid ei pane.

Leemeti armastusballaadi «Sinuta» saad kuulata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles