Jennifer Lawrence paljastas, miks ta Oscari-galal käpuli käis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence Foto: SCANPIX

Näitlejanna Jennifer Lawrence selgitas, mis põhjustas tema kurikuulsa kukkumise mullusel Oscarite galal.

23-aastane staar koperdas oma laia Diori kleidi otsa, kui ta lavale parima näitlejanna kuldmehikest vastu võtma läks, kirjutas ajakiri W.

«Ootasin, kas mu nimi hõigatakse välja, ning mõtlesin aina: «cakewalk, cakewalk, cakewalk...» (eesti k koogikõnd). Imestasin, et miks mind selline sõna kummitab. Alles siis, kui trepist üles kõndima hakkasin ja kleidisaba mulle talla alla jäi, tuli mul meelde stilisti soovitus: «kick, walk, kick, walk» (löö, kõnni). Sellist kleiti tuleb enne sammu astumist jalaga väljapoole lüüa ja ma unustasin selle täielikult, sest ma mõtlesin koogile! Ja sellepärast ma kukkusingi,» seletas Jennifer.

Näitlejanna rääkis hiljuti, et hakkas pärast kukkumist sääraste ürituste pärast rohkem pabistama.

«Enne punasele vaibale minekut olen väga närvis, eriti pärast Oscareid. Tegelikult olen veel mitmed korrad kukkunud. Lisaks olen oma kõnes unustanud tänada nii režissööri kui produtsenti,» tunnistas naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles