Galerii: Teatri diivasid ehmatas salapärane lumeinimene!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel toimus Klubis Teater suursugune Dom Party, mille teemaks sel korral oli salapärane lumenimene e. Bigfoot.

Lumeinimene, kes tavaliselt peidab ennast sügaval metsas ilmutas ennast seekord Dom Party'l.
Arvatavasti oli argliku ja tavaliselt tähelepanu vältiva eluka oma peidupaigast välja meelitanud Dom Party Diivade ilu, kes seekord nagu kaunid lumeinglid lumeinimest ja külalisi ahvatlesid.

Kogu ööklubi oli muutunud säravaks ja talviseks võlumaaks, kus lumemasinate poolt loodud lumesajus said külalised pidu nautida varajaste hommikutundideni.

Dom Party on kord kuus Klubis Teater toimuv pidu, mis iga kord üllatab külalisi uute põnevate teemadega ja säravaima meelelahutusega.
Dom Party - see on kaunimad külalised, suurejoonelisemad dekoratsioonid, lõbusaimad esinejad, tanstsushowd ja parimad live artistid.
 
Järgmine Dom Party juba uuel aastal jaanuarikuus. 27. detsembril ootavad Sind seksikad Pin-Up kaunitarid. Laupäeval 28. detsembril linna parim naiste pidu Buduaar Girls Night.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles