Eesti nõid Marilyn Kerro lahendas Vene «Selgeltnägijate tuleproovi» finaalkatsed edukalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: rutube.ru

Eile näitas Venemaa telekanal TNT menuka sarja «Bitva ekstrasensov» ( Selgeltnägijate tuleproov) eelviimast osa.

Eestist pärit nõid Marilyn Kerro lahendas seal ülesanded edukalt ning jõudis 29. detsembril eetrisse jõudvas finaalsaatesse kolme favoriidi hulka.

Finaalkatsetel tuli Kerrol ja ta kolmel kaaslasel leida mahajäetud sõjaväelinnakus sinna peitunud noormees. Otsinguareaal oli lai ning mängijate aeg piiratud.

Peidetud noormehe leidmisega tuli Kerro toime selliselt, et ta kasutas tema verd. Nii-öelda vere mälu ja lõhn aitasid ta otsitava jälile.  Ta oli ka varem sellist otsimise viisi kasutanud.

Lisaks Kerrole lahendas selle ülesande ka Venemaa selgeltnägija Aleksander Šeps.Finalistide teine katse toimus stuudios, kus olid ühe 16-aastaselt surnud noormehe pereliikmed ja sõbrad.

Finalistid said mehe käekella ning pidid selle abil edastama, mis temaga juhtus. Kõige täpsema vastuse juhtunu kohta andsid Kerro ja Šeps.

Marilyn Kerro oli aga ainus, kes suutis ka oletatavat mõrvarit detailselt kirjeldada.

Eestlanna ja ülejäänud finalistid said veel öelda kokkuvõtvad sõnad ning kommentaarid. Kerro sõnas, et ta on tänulik saates osalemise eest ning ta soovitas vaatajatel enne võitja hääletamist vaadata asju läbi selgeltnägijate silmade.

Võitja üle hääletavad vaatajad ning võitja selgub 29. detsembril.

Videot vaata siit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles