Lennal läks hääl ära! Mis saab laulusaate finaalist?

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2010 - Pidu ja trall Greenroomis - Rapunsel Lenna Kuurmaa
Eesti Laul 2010 - Pidu ja trall Greenroomis - Rapunsel Lenna Kuurmaa Foto: Jelena Rudi

Neljapäeval Märt Avandi ja Ott Sepa DVD esitlusel pidid teiste hulgas üles astuma ka saate «Laulud tähtedega» finaalpaar Artur Talvik ja Lenna Kuurma.


Suur oli kohalviibijate ehmatus, kui Lenna mikrofoni taha jõudes väga vaikselt ja kähisevalt teatas, et ta hääl on täiesti ära ning seetõttu delegeeris ta oma duetikohustused Contrale. Artur ja Contra esitasidki DVD-lt «Pean saama Eurovisioonile, muidu suren 2010» karaokeversiooni grupi Mad Cow Disease loo «Cows ja Horses». See esitus ei olnud kuigi veenev.

Muide, Artur tunnistas, et neil oli kindel plaan sedasama lugu laulusaate kantrilaulude voorus esitada, kuid treenerid, massöörid ning määrdemeistrid suutsid duo ümber veenda.

Aga mis saab laulusaate finaalist? Erinevad meelelahutus- ja muusikanalüütikud on ennustanud Lenna/Arturi kindlat võitu Tanja/Marguse üle. Häälekaotus kisub kaalukausid kiiva.

«Hääl läks lihtsalt ära,» tunnistas Lenna. «Ma arvan, et ma sain lihtsalt külma ja lisaks üldine väsimus.» Lenna kurtis oma suure töökoormuse üle ja pole ka ime. Eksninja on viimasel ajal vedanud Ühtse Eesti noortekogu juhi rolli, osalenud «Kelgukoerte» võtetel ning, mis kõige tähtsam, teinud kõvasti tööd Lõuna-Eestis oma uue bändi «Lenna» laagris. Sellest bändist me veel kuuleme ja siis ainult eestikeelseid lugusid, nagu Lenna lubas.

Ning nüüd tagasi kadunud häält otsima.

«Kõige parem on vaikida,» nentis Lenna filosoofiliselt. «Mitte rääkida, mitte laulda ja palju magada ning teed, mett, ingverit ja sidrunit tarbida. Lähengi nüüd puhkama, et pühapäeval endast parim anda.»

Sinna me Lenna nüüd jätamegi ja peame pöialt, et saaksime pühapäeval võrdsete ning tippvormis võistlejate duellile kaasa elada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles