Elu pärast naistevahetust - ikka paremuse poole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu pärast naistevahetust - Jelena
Elu pärast naistevahetust - Jelena Foto: Raivo Lugima / TV3

Tõsielusarja «Elu pärast naistevahetust» esimene erisaade rääkis, kuidas sarjas osalenud naistel pärast teleseiklust läinud on.

Jelena jaoks muutus palju - mees Sergei käib nüüd tööl ning nende suhe on tuntavalt paranenud. Lapsed austavad Jelenat ning aitavad majapidamistöödes. Vett majas siiamaani pole, sest kanalistatsiooni pole. Vahetusperega suhtlevad nad siiamaani.

Eneli ja Toomase elu pärast saadet oluliselt ei muutunud. Saadud raha kulus maja soojustamisele.

Bollywoodi fänn Merly sai pärast saadet palju negatiivset tagasisidet, mistõttu tema mees Oliver lausa avaliku kirja kirjutas. Merly arvas, et see oli ääretult ilus.

Ele ja Silveri elu läheb edasi sama rahulikult kui enne. Saatest saadud rahast said nad palju kasu, tähtsaim asi oli uus ahi. Ele soovitas kõigil, kes sellele mõelnud on, saatesse kandideerida, sest see on vahva vaheldus ning kümme päeva võõras peres mööduvad nii kiiresti, et ei saa arugi.

Saates vahetasid kodud ka üksikemad Adelina ja Sylvia. Sylvia vanemad lapsed on tänaseks kodust välja lennanud. Suhterindel läheb Sylvia perel pärast saadet hästi.

Adelinal on kõik hästi läinud. Tänu saatele sai ta vanast võlast lahti ja uue korteri. Adelina sai meeste suure tähelepanu osaliseks, kuid ta tõrjus kõik lähenemiskatsed, sest tema laste isa avastas ta. Koos nad ei ela, kuid suhe areneb vaikselt. Saates osalemist Adelina kahetse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles