Üle 400 artisti ja 20 000 külalise - DOM PARTY peab sünnipäeva! Võida VIP-pilet!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Klubi Teater säravaim pidu Dom Party saab sel reedel 22. novembril juba kahe-aastaseks!

Pidu, mis on kord kuus toimunud juba kaks aastat, on muutnud klubi Teater lõbude paradiisiks pakkudes 20 000 külalisele üle 400 erineva ja andeka artisti.

Dom Party on pidu, millel on alati erinev temaatika. Kord on see särav kuldne pidu ja juba järgmisel korral viib peomöll teid hoopis Aasiasse ning seejärel muutub kui imeväel kauniks valgeks peoks. Dom Party peoteemad pakuvad alati midagi ootamatut ja ennenägematut.

Seekord on kohal ka Dom Party diivad, kes oma iluga on võlunud külalisi juba alates esimest legendaarsest peost.

Seekordne sünnipäev saab olema veelgi suurejoonelisem! Külalisi on ootamas üle kahekümne Dom Diiva, šampanja, mis voolab ojadena ja meeli kütvad live show'd!

Dom Partyl on varuks külalistele ka üllatus!

Üks õnnelik paarike saab veeta öö Tallinna luksuslikus hotellis Kolm Õde. Hotellipakett loositakse välja Facebookis, esmaspäeval 25. novembril, kohe pärast sünnipäevapidu.

Vaata lähemalt SIIT!

Lisaks loositakse välja ka kolm sünnipäevakutset kahele, juba sel reedel 22. novembril toimuvale Dom Party sünnipäevale!

Selleks saada vastus@klubiteater.ee koos oma andmetega ja kirjutades, miks just Sina peaksid võitma Dom Party kutsed! Märksõnaks DOM PARTY!

Vaata galeriid Dom Party esimese kahe aasta pidudest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles