«Naabrist parem» startis pahteldamisvõistlusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrist parem
Naabrist parem Foto: TV3

Kolmapäeva õhtul alustas TV3 remondisari «Naabrist parem» ning osalejate esimeseks ülesandeks oli pahteldamine.

Esmalt tutvustati nelja paari, kes asuvad Keila kortereid remontima.

Liise ja Martin on koos olnud aasta ja seitse kuud. Nad elavad väikeses ühikakorteris.

Siim ja Katri õpivad sisekujundust ning elavad Katri õe korteris väikeses toas. Nad on suurema osa ajast koos ning tahaks suuremat korterit, et oleks võimalus ka omaette asju ajada.

Sandra ja Heiki elavad kassi ja Heiki õega neljakesi ühes korteris. Nad kohtusid üle kahe aasta tagasi ja on paar olnud ligi kümme kuud.

Kärt ja Andrek said tuttavaks internetis ja nad elavad Mustamäe korteris koos koeraga. Nad tahaksid suuremat elamist ja rohkem avarust, mida Keila ka pakub.

Esimeseks tööks oli pahteldamine. Naised pidid valima kolme minutiga viis pahteldamiseks tarvilikku asja. Keegi ei võtnud kaasa ühte olulisemat asja - võrkteibi.

Paarid pidid kiiruse ja kvaliteedi peale ära siluma märgitud seina ning auhinnaks oli 10 000 krooni lisaraha, mis lisati korteri eelarvele.

Esimese tööülesande täitsid kõige edukamalt korter 4s tegutsenud Katri ja Siim. Nad said valida välja ühe korteri, mille asukad peavad krohvima ära ühe nende seina. Nad valisid Kärdi ja Andreku korterist 3, sest pidasid nende tööd teistest paremaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles