Kerli Kivilaan Põhja-Tallinnaga liitumisest: kellegi teise kingadesse astuda oli päris vastik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Põhja-Tallinn Elu24 toimetuses
Ansambel Põhja-Tallinn Elu24 toimetuses Foto: Peeter Langovits

Elu24 toimetusest astus läbi hipihopipunt Põhja-Tallinn. Teiste teemade seas tuli juttu ka sellest, kuidas lauljatar Kerli Kivilaan on bändiga kohanenud ning kuidas oli Maia Vahtramäe asemel punti laulma minna.

Põhja-Tallinna kaunis ja suurepärane lauljanna Kerli Kivilaan räägib, et bändi sulandumine võttis ikka paar kuud aega ning alguses ei olnud see sugugi lihtne.

Lisaks oli tema jaoks ka nii-öelda kellegi teise kingadesse astumine üsna vastik. See  emotsioon tuleneb lihtsalt sellest, et tegemist ei ole kõige parema situatsiooniga, kuidas bändiga liituda.

Alguse võõrastavast tundest bändis aga on aidanud üle saada tagasiside, et see mis ta teeb, seda teeb ta hästi. «Ma arvan, et see ongi kõige selle võti,» lisab ta.

Lisaks tuli juttu ka Kerli stiilist ja imagost Põhja-Tallinna ansamblis. Nüüd kui Kerli on ilusti bändi sisse sulandunud, võetakse ka see ette ja ilmselt on oodata põnevat stiilimuutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles